Facebook
Telefon:(+36) 1-334-4512
E-mail: interlift@interlift.hu

Tevékenységünk

Felvonók

 • szerelése
 • karbantartása

Szerelői gárdánk folyamatos továbbképzésben részesülnek a gyártók tervező szakembereik által, az új termékek folyamatos megismerése, beépítése és üzemeltetése végett.

Kialakítottuk az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszerünket.Munkánk során széleskörű kapcsolatokat építettünk ki külföldi alkatrészgyártókkal és importőreikkel, mint például:

 • ITALIFT Kft - mely az olasz gyárak képviseletét látja el
 • WITTUR Kft - mely az LMC - Csoport tagja 

Az általunk beépített felvonó berendezések minőségben megegyeznek a nagy nevű külföldi cégek által beépítésre ajánlott felvonókkal.

Cégünk tartalék árukészlettel rendelkezik a szerződött gyártási-, szerelési-, felújítási és karbantartási munkák akadálytalan végzése érdekében.

Három szerviz gépkocsink járja az ország útjait az általunk karbantartott - szervizelt felvonók folyamatos karbantartása és szervizelése miatt.

Részt vettünk nagyobb beruházások kivitelezésében is (pl.: DUNA PLAZA mozgólépcsők és felvonók szerelése).

 

A felvonó karbantartás nélkül nem sokáig működik a lift!

felvonó karbantartásAmi el tud romlani az elromlik, ezért sem lehet megspórolni az egyébként szabály kötelezte felvonó karbantartást. A liftek és felvonók ellenőrzése kötelező, hiszen egy elhanyagolt berendezés nem működik megbízhatóan éveken át. A hibák felbukkanása nem várat magára, ha a felvonó karbantartás elmarad. Egyrészt a lift életkora, másrészt a működtetés okozta elhasználódás is meghibásodáshoz vezethet.

felvonó karbantartás rendszeres elvégzése szavatolja, hogy egy berendezés élettartamát minél tovább ki lehessen tolni, valamint azt is, hogy egy komolyabb javítást elkerülhessenek. A vizsgálat rövidebb időt vesz igénybe, mint egy meghibásodott lift javítása, amikor akár hosszabb időre is üzemen kívül kell helyezni a berendezést. Ez természetesen nagyobb költségekkel is járhat a meghibásodás jellegétől függően.

A felvonó karbantartást havonta, három havonta, a felülvizsgálatot évente szükséges elvégezni, a lift típusától függően. Bízzon meg a feladattal színvonalas munkát végző csapatot, keressen minket a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén és ismerje meg ajánlatunkat!

Lift üzemeltetés új építésű ingatlanokba!

lift üzemeltetésAz új ingatlanok kivitelezésekor szinte sehol nem hagyják ki a felvonók beépítését. A több emeletes társas házak vagy irodaépületek komfortos használatához a liftek megléte is hozzá tartozik. Amennyiben még nincsen partnere lift üzemeltetéshez, keressen minket és ismerje meg az ajánlatunkat!

A lift üzemeltetés felelősségteljes feladat, mert a liftet használók biztonsága és az épület megítélése, illetve az ingatlan tulajdonosának jó híre is múlhat rajta. Ennek tudatában ajánljuk fel nemcsak szolgáltatásainkat, hanem liftjeinket is az ügyfeleinknek és az érdeklődőknek.

lift üzemeltetés folyamatos készenlétet, magas szakmai felkészültséget, felelősségteljes hozzá állást és precíz feladat megoldást követel meg. Mi, illetve a csapatunk egyik követelménynek sincsen hiányában. Kedvező árakkal és meggyőző referenciákkal fogadjuk az érdeklődőket és minden fontos kérdésben részletes tájékoztatást adunk! A honlapunkon minden elérhetőségünk fel van tüntetve, már csak fel kell vennie velünk a kapcsolatot!

A liftkarbantartásról röviden

 liftek karbantartásaliftkarbantartás nem csak az üzembiztonság fenntartása érdekében fontos, hanem az erre vonatkozó rendeletek miatt is, ugyanis az elmulasztása bírságot vonhat maga után. Érdemes a gyártó cég utasításai szerint eljárni, és egy olyan vállalkozásra bízni a feladatot, amely megbízható tudással rendelkezik a liftek karbantartásáról.

liftkarbantartás rendszeres elvégzésével elkerülhetőek a váratlan meghibásodások, bár ezek előfordulását nem lehet teljesen kizárni, ám csökkenteni igen. Az átvizsgálást a mechanikus és az elektronikus részegységeken egyaránt el kell végezni, és ha valamelyik alkatrész nem felel meg a követelményeknek, azt azonnal ki is kell cserélni. Az elvégzett liftkarbantartást követően természetesen próbaüzemre is szükség van, amelynek során egy szakembernek folyamatosan figyelnie kell a rendszereket, mert sok hiba csak ilyenkor deríthető fel.

Amennyiben szeretné a liftkarbantartást egy szakértő csapatra bízni, illetve, ha kérdése lenne tevékenységünkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Felvonóüzemeltetés: bízza ránk!

felvonók üzemeltetésefelvonók üzemeltetése olyan feladat, amelyet érdemes szakértőkre bízni, hiszen a felvonók összetett szerkezetek, és ahogy a mondás tartja: "ami elromolhat, az el is romlik".

felvonóüzemeltetés lényege a rendszeres ellenőrzés és karbantartás, valamint a szerelés, amikor szükséges. Ha ugyanis ez elmarad, akkor egyre gyakoribb meghibásodásokkal kell számolni, ami az üzembiztonság drasztikus romlásához vezet, és persze senki sem szeretne folyamatosan lépcsőzni, ami elégedetlenséget szül. Jobb ezt elkerülni, és egy olyan vállalkozásra bízni a felvonók üzemeltetését, amely komoly tapasztalattal rendelkezik e téren.

Amennyiben olyan céget keres, amely megfelel a fent említett kritériumnak, válasszon bennünket! A jelenlegi formában közel harminc éve működünk, tehát mondhatjuk, hogy több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a felvonók üzemeltetése terén. Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretné ránk bízni a feladatot, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

 

Liftszerelés hatékonyan és késlekedés nélkül!

liftszerelésA liftek meghibásodását olyan jelek kísérik, mint a beragadt ajtó, az egy helyen veszteglő lift vagy a vezérlésre nem reagáló felvonó. A professzionális liftszerelés célja feltárni a műszaki probléma okát és megszüntetni annak forrását. Ha ez nem sikerül, akkor a liftszerelés nem tudta a célját elérni.

Kerülje el a megbízhatatlan vagy rosszul teljesítő szerelőket és csakis olyan szakembert bízzon meg a liftszereléssel, aki nem okoz majd csalódást! Keressen minket bizalommal és vegye igénybe a szolgáltatásainkat liftszereléssel kapcsolatban! Azok az ügyfelek, akik minket választanak és bennünk megbíznak, biztonságosan működő lifteket tudnak prezentálni az épületekben. Ez fontos a liftet használók biztonsága és az épület jó híre szempontjából is.

Nem késünk el, nem halogatunk és nem hagyunk félkész munkát magunk után. Szívesen nyújtunk bővebb információt a szolgáltatásainkról, ha kapcsolatba lép cégünkkel a honlapunkon található http://www.interlift.hu/kapcsolat.htmlegyikén. Bízza a lift javítását, karbantartását profikra!

http://www.interlift.hu/kapcsolat.html

Felvonószerelés késlekedés nélkül? Hívjon minket!

felvonószerelésEgy lift bármikor meghibásodhat. Ilyenkor se fel, se le nem halad, beragad ott, ahol megállt, akadályozva az emeletek közti közlekedést. Nincsen, aki segítsen a felvonószerelésben? Érdemes megbízható szakembert hívni, aki minden alkalommal a rendelkezésre áll akkor, ha a liftet szerelni kell vagy éppen karbantartani.

A felvonószerelés komoly elhivatottságot és tetemes tapasztalatot követel meg, mert egy kis hiba, nemtörődömség is könnyen emberéletekbe kerülhet. A csapatunk nagy rutint szerzett már ezen a területen, rendszeresen végzünk liftekkel kapcsolatos szolgáltatásokat az ügyfeleinknek. A gépparkunk lehetővé teszi, hogy egyszerre több helyen is ott legyünk és az igényeknek megfelelő munkát végezzünk el.

Azonnal a rendelkezésére állunk és a helyszínre érkezünk, felkészültségünket az is jelzi, hogy tartalék alkatrészekről is gondoskodunk, hiszen nem lehet előre tudni, pontosan milyen javítási munkálatokra van szükség. A honlapon megadott elérhetőségeken érdeklődjön felvonószereléshez kapcsolódó szolgáltatásainkról!

 

A lift karbantartás minőségi követelményeiről!

lift karbantartásA liftek, felvonók karbantartásának gyakoriságát és mikéntjét kormányrendelet és a gyártók utasításai is meghatározzák. Ezek a szabályok biztosítják, hogy minden lift úgy működjön, ahogyan az elvárható egy ilyen berendezéstől.

A lift karbantartással szinte teljesen elkerülhetőek a váratlan meghibásodások, amik kiszámíthatatlanná teszik a szerkezet működését. A sikerhez természetesen az is szükséges, hogy a lift karbantartás az elvárt színvonalon valósuljon meg. Mit nevezünk elvárt színvonalnak? Mindenféleképpen felkészült, szakmai szempontból kompetens szakember gárdára van szükség. A precíz és lelkiismeretes átvizsgálásnak ki kell terjednie a mechanikus és az elektronikus működésre is. Amennyiben nem megfelelő állapotú alkatrészt talál a szakember, azt javítani vagy cserélni kell. A lift karbantartás minősége és a gyakorisága is egyaránt fontos a hosszú távú, megbízható működtetés szempontjából.

Legyen Ön is egyike azoknak az ügyfeleinknek, akik elégedettek a szolgáltatásainkkal! Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink egyikén és rendeljen rendszeres lift karbantartást!

A felvonó üzemeltetés biztosítja a félelem nélküli liftezés élményét!

felvonó üzemeltetésEgy felvonóban, liftben bent ragadni félelmetes élmény. Az ember egyszer csak ott találja magát egy falakkal körülvett szűk helyen, amiből nem tud kiszállni. Ki tudja mikor jön a segítség, mikor érkezik a szabadulás. A megbízható felvonó üzemeltetésnek köszönhetően azonban ki lehet küszöbölni a lift meghibásodásának kockázatait.

felvonó üzemeltetés ugyanis rendszeres karbantartást foglal magában, valamint amikor szükséges, javítást is jelent. Annak érdekében, hogy a felvonó üzembiztosan működjön és ne okozzon a liftet használóknak kellemetlenségeket, rosszabb esetben pedig balesetet, a minőségi felvonó üzemeltetésre van szükség. A gyártók előírásai és az érvényben lévő szabályok alapján történő felvonó üzemeltetés hosszú távon kiszámítható működést és biztonságos felvonó használatot eredményez.

Keresse bizalommal csapatunkat, ha még nem találta meg az elvárásoknak megfelelő szolgáltatást ezen a területen vagy nem elégedett a jelenlegi szolgáltatóval! Minden tájékoztatást biztosítunk a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!

 

A lift üzemeltetés színvonala a lakók érdeke is!

lift üzemeltetésA több emeletnyi épületekben a lift használata oldja meg az emeletek közötti közlekedés problémáját. A lépcső nem mindig a legjobb útvonal. Az idősek, anyukák, betegek stb. számára nehézkes a lépcsőzés, a költözködők is jobban járnak a lifttel. Egy kifogástalan műszaki állapotban lévő és biztonságosan működő lift az emeletes lakóházak, irodaházak stb. alapvető berendezése.

liftek üzemeltetését bízza olyan szolgáltatóra, ami ezen a területen már kiválóan jártas! Forduljon hozzánk bizalommal és mi biztosítjuk az Ön számára a lift üzemeltetéssel kapcsolatos szolgáltatásunkat! Milyen szolgáltatásokat foglal magában a lift üzemeltetés? Egy liftnek szüksége van rendszeres karbantartásra, hogy megelőzhetőek legyenek a meghibásodások, ebből kifolyólag pedig a balesetek és a komoly károk is. A karbantartáson túl szerelést is biztosítunk a lift üzemeltetéshez, hiszen bármikor felléphet egy hirtelen jött műszaki meghibásodás.

lift üzemeltetés minősége az épület lakóinak, használóinak érdeke. Tudjon meg többet a részletekről elérhetőségeinken!

Felvonószerelés kórházak számára is!

felvonószerelésVannak helyzetek, amikor a lift használata létfontosságú. Az olyan épületekben, ahol kórház, egészségügyi központ működik szinte nélkülözhetetlenek a jól működő liftek. Amikor egy lift meghibásodik, a felvonószerelést nem lehet halogatni. Egy betegeket, sérülteket ellátó helyen a lift működésének megbízhatóságán életek is múlhatnak.

Forduljon hozzánk bizalommal és vegye igénybe a felvonószereléssel kapcsolatos szolgáltatásainkat! A megfelelő felszereléssel rendelkezünk ahhoz, hogy a helyszínre érkezzünk rövid időn belül és ott megtegyük a szükséges lépéseket. A felvonószerelést profi szakemberek végzik, akik folyamatosan fejlesztik magukat, továbbképzéseken vesznek részt. Három autóval is rendelkezünk, amikkel a helyszínre érkezünk, több megbízás esetén is elérhetőek vagyunk. Ennek köszönhetően nem jelent kihívást a számunkra a megrendelt felvonószerelés.

A kórházak is számíthatnak ránk és a színvonalas, azonnali felvonószerelésre! A pontos tájékoztatásért lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!

 

Lift szerelőinkre rövid időn belül számíthat!

lift szerelőA lift szinte minden idősebb és mozgáskorlátozott ember számára létszükséglet, de még a kisgyermekes családok részére is óriási könnyebbséget jelent. Ezért fontos, hogy egy meghibásodás esetén mielőbb gondoskodjunk a javításról, amelyhez egy megbízható, tapasztalt lift szerelőt érdemes hívni. 

Cégünk tisztában van azzal, hogy milyen sok embernek keseríti meg az életét az, ha nem működik a felvonó. Azért, hogy ezt a kellemetlenséget minimalizáljuk, mindent megteszünk annak érdekében, hogy lift szerelőink mielőbb a helyszínre érjenek és elhárítsák a hibát. Így ideális esetben nem kell néhány óránál többet nélkülözni a szerkezetet, és nem okoz senkinek sem napokig tartó bosszúságot. Lift szerelőink nagy tapasztalattal rendelkeznek, így a javítás nem okozhat számukra gondot. 

Amennyiben megbízható lift szerelőre van szüksége, aki gyorsan a helyszínre ér, és a lehető legrövidebb időn belül elhárítja a hibát, bátran keressen fel minket! Csapatunk készséggel és kedvező áron áll rendelkezésére. 

Felvonó karbantartással megelőzheti a nagyobb meghibásodásokat!

felvonó karbantartásA lift nagyon sok embernek nélkülözhetetlen ahhoz, hogy ki tudjon mozdulni otthonából vagy meg tudjon közelíteni egy emeleten lévő irodát. Ezért kiemelt figyelmet kell fordítani arra, hogy mindig működőképes legyen, és ezt csakis rendszeres felvonó karbantartással lehet elérni. 

Az, hogyha bizonyos időközönként kihívunk egy szakembert a felvonó karbantartáshoz, nem jelent nagy anyagi terhet. Azonban egy komolyabb meghibásodás javítása már akár jelentős összegbe is kerülhet, ezért érdemes arra törekedni, hogy ezt elkerüljük. A felvonó karbantartás során a szakember átnézi a lift teljes szerkezetét, ha szükséges, kicseréli vagy megjavítja a rosszabb állapotban lévő alkatrészeket, amik rövid időn belül hibát okoznának. Így a lift folyamatosan működőképes lehet, ráadásul egy súlyosabb hiba elhárításánál sokkal alacsonyabb költséggel kell számolni. A rendszeres felvonó karbantartás egyfajta befektetés, ami visszahozza az árát! 

Amennyiben kérdése van vagy szeretné igénybe venni felvonó karbantartással kapcsolatos szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal részletes tájékoztatásért!  

A felvonó javítása panelházakban is szükséges!

Hazánkban nagyon sok panelház található, amelyek jellemzően az 1970-80-as években épültek. A számtalan tíz-, tizenegy-emeletes épület rengeteg embernek ad otthont, ezért a karbantartásukra kiemelt figyelmet kell fordítani. A többségük szerencsére rendelkezik lifttel, ami megkönnyíti a lakók életét, ám szükség esetén mielőbb gondoskodni kell a felvonó javításáról

A liftszerelés leginkább az idősebbek, mozgáskorlátozottak, illetve kisgyermekesek számára sürgető, de a felsőbb szinten lakóknak mindenképp kellemetlen, ha nem használható a berendezés. Sajnos sok panelházban nem gondoskodtak a folyamatos karbantartásról, ezért a régebbi épületekben gyakran van szükség a felvonó javítására. Ezt csakis szakértő, tapasztalt cégre szabad bízni, hiszen a nem szakszerű szervizeléssel sajnos könnyen lehet több kárt okozni, mint hasznot!  

Ha Ön profi céget keres a panelházban található felvonó javításához, a legjobb helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére! 

Megbízható liftszerelők irodaházba is!

liftszerelő Egy irodaházban nélkülözhetetlen a lift, hiszen egy mozgáskorlátozott ember másképp képtelen lenne feljutni az emeletekre, de még egy egyébként egészséges fiatalembernek is kényelmetlen gyalog menni a tizedikre. Ha probléma lépett fel a felvonó működésében, akkor mielőbb szükség van egy megbízható liftszerelőre.

Fontos, hogy a liftszerelő a lehető legrövidebb időn belül orvosolni tudja a bajt, hiszen addig a felvonó használhatatlan. Ez kellemetlen az irodaház dolgozói és vendégei részére is, ezért a hiba minél gyorsabb elhárítására kell törekedni. Cégünk tapasztalt, szakmailag felkészült liftszerelőkkel dolgozik együtt, akik minden esetben a legjobb tudásuk szerint keresik meg és javítják ki a hibát.  Ha minket hív, a lift szerelése gyors, gördülékeny és hatékony lesz!

Forduljon hozzánk bátran Ön is, ha megbízható liftszerelőt keres irodaházi felvonó javításához, ránk mindenben számíthat! A részletekről a megadott elérhetőségeink bármelyikén érdeklődhet, kollégáink szívesen adnak bővebb információt. 

 

Ne hagyja bosszankodni az embereket, válassza a lift szerelést mihamarabb!

lift szerelésLegyen szó bevásárlóközpontról, irodaházról vagy társasházról, rengetegen bosszankodhatnak amiatt, ha nem tudják használni az épületekben található lifteket. Különösen azokat érintheti kellemetlenül egy ilyen szituáció, akik betegségből, vagy más okból kifolyólag nem használhatják a lépcsőket a közlekedéshez. Éppen ezért nem szabad heteken keresztül halogatni a lift szerelést, ugyanis a kialakult helyzet igencsak negatív képet festhet az adott épületről.

A gyors lift szerelés megakadályozza, hogy az adott helyről negatív tapasztalataik legyenek az embereknek. Elkerülhető a bosszankodás, és az, hogy azoknak is kompromisszumot kelljen kötniük a lépcsőzéssel, akiknek ez komoly kihívást jelent. Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy a rossz felvonók milyen érzéseket váltanak ki az emberekből, a lift szerelést igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül elvégezni. Így sem Ön, sem pedig az épületbe betérő személyek nem érezhetik magukat kellemetlenül.

Amennyiben profikra bízná a gyors és szakszerű lift szerelést, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Ne felejtse el a lift karbantartását sem!

lift karbantartásMint szinte mindennek, a lifteknek is szükségük van karbantartásra annak érdekében, hogy megbízhatóan működjenek. Ha elromlik a lift, az többszörösen is rossz: aki benne reked, átélheti a klausztrofóbiás pánikrohamot, akinek emiatt gyalogolnia kell, az a komoly megterhelést, akinek pedig a javításért kell fizetnie, az a számlaegyenlegének drasztikus csökkenését. Egyik sem szerencsés, vagyis érdemes ezeket a helyzeteket elkerülni, amihez a lift karbantartása nyújtja a megoldást.

Tökéletes megoldás persze nem létezik, azaz így is lehetséges, hogy valami elromlik, ám a lift karbantartása nagymértékben csökkenti a hibák kialakulásának lehetőségét. Érdemes ezzel a feladattal egy profi szolgáltatót megbízni, amely nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a téren, így még inkább mérsékelhető a kockázat, a költségekről nem is beszélve, hiszen a karbantartás lényegesen olcsóbb, mint amikor részegységeket kell kicserélni.

Ha szüksége lenne a liftje karbantartására, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

 

Megbízható, profi liftszerelőt keres?

Ahogy más műszaki berendezéseknél, úgy a lifteknél is jelentkezhetnek problémák működtetésük során. Bármilyen rendellenességet is tapasztalnak a felhasználók, természetes, hogy a hiba megállapításához és orvoslásához megbízható, profi liftszerelőt keresnek, hiszen egy bizonytalanul működő felvonó rendkívül kockázatos. Ha Ön még nem talált az elvárásoknak megfelelően szakembert, nem kell tovább keresnie, ugyanis jó helyen jár!

Liftszerelőink több éves tapasztalattal rendelkeznek, ezáltal képesek a pontos hibamegállapításra. Szakértőink a maximumot nyújtják munkájuk során, odafigyelnek a legapróbb részletekre is, hogy végül újra biztonságosan lehessen használni a liftet. Mivel liftszerelőink tisztában vannak azzal, hogy egy meghibásodás komoly fennakadást okozhat, igyekeznek a lehető legrövidebb időn belül végezni a munkával, hogy ne kelljen sokáig mellőzniük az embereknek a felvonó használatát.

Tapasztalja meg Ön is liftszerelőink színvonalas munkáját, szolgáltatásaink igénybevételéhez keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Felvonójavítás szállodákban is!

felvonójavításA liftek karbantartására minden esetben oda kell figyelni, de még a legnagyobb gondosság mellett is előfordul, hogy felvonójavításra van szükség. Ezt nem szabad halogatni, mert sok kényelmetlenséget okozhat, pláne a nagyobb forgalmú helyeken, például szállodákban. A felvonójavítás itt különösen sürgős, mert a lift hibája nem biztos, hogy „csupán” kényelmetlenséget okoz, hanem akár teljesen el is lehetetleníti a mozgássérült vagy nehezen mozgó vendégek közlekedését.

A szállodának a felvonójavításhoz olyan céget érdemes keresnie, akik rövid időn belül orvosolják a problémát, mégpedig kedvező áron.  Ha hozzánk fordul, szerelő csapatunk a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre megy, tapasztalt kollégáink gyorsan felmérik a hibát, majd elvégzik a javítást is. Így a hotel vendégeinek, illetve dolgozóinak nem kell sokáig nélkülözniük a liftet.

Keressen minket bizalommal, ha szállodájában felvonójavításra van szükség, cégünk szívesen segít mindenben! Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink bármelyikén!

 

Mindig jó, ha kéznél van egy megbízható liftszerelő elérhetősége!

Liftekkel nagyon sok helyen találkozunk, irodaházakban, társasházakban, de még közegészségügyi épületekben is. Ezek a megoldások nem csak személyszállításra alkalmasak, raktárakban is előszeretettel alkalmazzák a termékek kényelmes és gyors szállítására, mégis talán a személyliftek a legelterjedtebbek.

Praktikus, kényelmes és gyors módja ez az emeletek közötti út megtételének, a legtöbben szívesebben használják ezt, mint a hagyományos lépcsőket. Éppen ezért a fokozott igénybevétel miatt a liftek meghibásodására is nagyobb esély van, mindig jó, ha rendelkezünk egy megbízható liftszerelő elérhetőségeivel! A gyorsaság ilyenkor fontos, hogy minél előbb újra használatba tudjuk venni, de ami a legfontosabb, hogy a liftszerelő tapasztalt legyen, jól értsen a szakmájához. Komoly felelősség nyugszik a vállán, mert naponta akár több száz ember is használhatja az általa megszerelt felvonókat.

Ha Ön is megbízható liftszerelőt keres, cégünk munkatársai több éves tapasztalattal állnak a rendelkezésére! Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, kérdéseire szakértői válaszokat kap!

 

Bízza profikra a liftszerelést!

liftszerelésSzinte már minden társasházban megtalálható a lépcsőkön kívül a lift is, van, ahol több is rendelkezésre áll. Ez nem csak az idősebb korosztályt segíti a magasabban lévő lakásokhoz való feljutásban, de a kisgyermekekkel, babakocsikkal vagy tömött bevásárlószatyrokkal megpakolt lakók és látogatóik is előszeretettel használják inkább ezt a kényelmes megoldást. Éppen ezért fontos, hogyha valami gond van a felvonóval, minél gyorsabban megtörténjen a liftszerelés!

A mai modern liftek élettartama jelentősen függ a megfelelő időszakonkénti karbantartások minőségétől. Ha pedig akár csak egy apróbb meghibásodás is történik, fontos, hogy mielőbb szakszerűen kezdetét vegye a liftszerelés, mielőtt komolyabb károkat okozhatna, ezzel növelve a kiadásokat, és veszélyeztetve a használók biztonságát.

Ha Önnek is szüksége van liftszerelésben jártas, több éves tapasztalattal rendelkező szakemberre, vegye igénybe cégünk szolgáltatásait! Szerelőgárdánk tagjai rendszeresen továbbképzéseken vesznek részt, hogy mindig a lehető legjobb munkát tudják elvégezni, megrendelőink elégedettségéért. Kérdés esetén keressen minket elérhetőségeinken!

 

Gondoljon az idősekre és a gyermekes családokra: válassza mihamarabb a felvonó javítást!

A különböző társasházakban a felvonók roppant fontos szerepet töltenek be az idősek és a gyermekes családok mindennapjaiban, éppen ezért rendkívül kellemetlen, amikor egy meghibásodás miatt mellőzniük kell őket. Egyes esetekben több hét is eltelhet, mire megtörténik a felvonó javítása, ez pedig a legtöbb idős embernél és gyermekes családnál komoly problémákat is jelenthet. Ha az Ön társasházában is elromlott a felvonó, gondoljon azokra, akiknek nehéz az emeletek közti közlekedés, ezért mihamarabb hívjon bennünket!

Felkeresése után igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül megkezdeni a felvonó javítást azért, hogy azok, akik rá vannak utalva, ismét kellő biztonsággal tudják őket használni. Alapos és minőségi munkát végzünk, így, ha bennünket választ, hosszú ideig problémamentesen tudják majd igénybe venni a felvonókat.

A felvonó javítás megkezdéséhez mihamarabb vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

A legjobbat nyújtjuk, ha liftszerelőt keres!

liftszerelőA liftek bármikor elromolhatnak, ha pedig elromlottak, akkor nem marad más hátra, mint a lépcsőzés. Ez persze csak átmeneti, és nem a legjobb megoldás. Néhány emelet még belefér, de ha valakinek a tizedikre, vagy még tovább kell felgyalogolnia, az hosszú távon már nem tartható. Ha elromlott a lift, minél előbb hívjon megbízható liftszerelőt!

Mit is értünk egy ilyen tulajdonsággal rendelkező liftszerelőn? Természetesen olyan szakembert, aki nemcsak ígérgeti, hogy kiérkezik valamikor, hanem a megbeszélt időpontban megjelenik, majd a rábízott munkát becsületesen elvégzi. Tapasztalt, nem jön zavarba a nehezebb feladatoktól, a váratlan akadályoktól sem, hiszen felkészült, és folyamatosan képzi is magát a saját szakterületén.

Amennyiben liftszerelőre van szüksége, nem kell mást tennie, mint felkeresni minket, és igénybe venni a szolgáltatásainkat! Sok elégedett ügyfelet tudhatunk már magunk mögött, és készen állunk az újabb kihívásokra! A weboldalunkon  feltüntetett elérhetőségeink egyikén kérjen tájékoztatást!

 

Felvonó javítás gyorsan, szakszerűen? Bízza ránk a feladatot!

felvonó javításA felvonók rendkívül sok segítséget nyújtanak a különböző társasházakban és közintézményekben az emeletek közötti közlekedésben, éppen ezért roppant kellemetlen, amikor nem lehet őket használni. Ebben az esetben természetes, ha az emberek azt szeretnék, hogy mihamarabb megtörténjen a felvonó javítása. Ha Ön olyan szakembereket keres, akiknek fontos, hogy rövid határidőn belül megoldják ezt a problémát, forduljon hozzánk bizalommal!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy mennyire nélkülözhetetlenek a felvonók, a lehető legrövidebb időn belül igyekszünk a meghibásodott berendezés helyreállításával végezni. A gyorsaság természetesen nem válik a végeredmény rovására: az, hogy viszonylag rövid idő alatt meg tudjuk javítani a felvonókat, szakmai tapasztalatunknak és felkészültségünknek köszönhető.

Bízza ránk a felvonó javítását, és nem kell sokáig gyalog járni az épületben! A szolgáltatás igénybevételéhez lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

Tartsa fenn az épület komfortját rendszeres liftkarbantartással!

liftek karbantartásA felvonók a legtöbb emeletes épületben biztosítják a gyors és kényelmes közlekedést. Sokaknak jelent alapvető segítséget, ha nem kell több emeletet gyalogolniuk felfelé, és nem kell cipekedniük sem. Csak beszállnak a liftbe, megnyomják az emelet gombját, ahová tartanak, majd pár másodperc múlva kiszállnak belőle.

A liftek karbantartása éppen ezért nagyon fontos. A rendszeres liftkarbantartás egyrészt biztosítja a felvonók biztonságos működését, és megakadályozza, hogy felesleges hibák alakuljanak ki, másrészt gondoskodik arról, hogy az épületben zavartalan legyen a közlekedés a lakók és a lift többi használója számára.

Forduljon bizalommal cégünkhöz, ha azt szeretné, hogy a rendszeres liftkarbantartást tapasztalt és felkészült szakemberek végezzék el! Minden karbantartáshoz garantáljuk a profi csapatot, a korszerű eszközöket és az igényes munkát. Egyeztessen velünk időpontot a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén liftek karbantartásához!

 

Bizonytalanul működik a felvonó? Hívjon mihamarabb liftszerelőt!

LiftszerelőVitathatatlan, hogy egy bizonytalanul működő felvonó igazi kockázati tényező, hiszen akár használat közben is leállhat, ez pedig nemcsak veszélyes, hanem pánikot is kiválthat a liftben tartózkodókból. Az ilyen felvonók javíttatásával egy percig nem szabad várni, ezért, ha az ön irodaházában, társasházában, bevásárlóközpontjában is hibásan működik a lift, hívja mihamarabb liftszerelőinket!

Liftszerelőink több éves tapasztalattal és kellő gyakorlattal rendelkező szakemberek, akiknek semmilyen problémás helyzet nem jelenthet kihívást. Rövid időn belül képesek megállapítani a hiba forrását, majd precíz és pontos munkával azt elhárítani, ennek köszönhetően ismét biztonságosan használhatóvá válik a felvonó.

Ne feledje: bizonytalanul működő liftekkel nem csak saját magát, hanem másokat is bajba sodorhat, és ezt nem érdemes megkockáztatnia. Bízza a javítást profi liftszerelőinkre, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Miért fontos a mielőbbi felvonószerelés?

felvonószerelésSajnos a liftekre is igaz a mondás, hogy ami el tud romlani, az el is romlik. És bizony bosszantó, amikor hiába hívjuk, nem jön, pláne azoknak, akik nehezen mozognak. Babakocsival közlekedőknek, mozgássérülteknek vagy időseknek egy-egy emeletnyi magasságkülönbség leküzdése is nagy problémát okoz lift nélkül. Éppen ezért, ha bármilyen apróbb hibát észlel valaki a lifttel kapcsolatban, érdemes mielőbb felkeresnie minket felvonószerelésért!

Amennyiben idejében elvégeztetjük a felvonószerelést, megelőzhetőek a nagyobb meghibásodások. Ha egy komolyabb hiba üti fel a fejét, annak a javítása hosszabb időt vesz igénybe és költségesebb is. Ez alatt az idő alatt a lift nem használható, és sok ember életét nehezíti meg. Ha a kisebb hibákat mindig megjavíttatjuk, összességében rengeteg bosszúságtól kíméljük meg a ház lakóit, illetve az intézmény használóit és alacsonyabb költséggel is megússzuk.

Forduljon hozzánk bizalommal felvonószerelésért, hívjon minket már az első jeleknél is!

 

A liftek gyakori meghibásodásának okai

http://www.interlift.hu/tevekenysegunk.html

Gyakran találkozni olyan kiírásokkal a liftajtókon, hogy a „Lift üzemen kívül!”, a „Lift karbantartási munkálatok miatt nem működik!” stb. Most eláruljuk, mik lehetnek egy lift meghibásodásának okai:

 • A lift leggyakrabban a mechanikus eredetű hibák miatt romolhat el.
 • A legtöbb probléma általában az ajtókkal kapcsolatban merül fel.
 • Alift meghibásodásának általában az oka a lift nem rendeltetésszerű használata.
 • Az egyszerűbb ajtók esetében vagy a zsanér, vagy az ajtóbehúzó szerkezet, vagy a csapódásgátló pumpa öregszik el.
 • Az automata ajtóknál általában a kedvező árú gyártmányokkal van a probléma - az anyagtakarékosság miatt csökkentik például a lemezvastagságot, ami akár az első feszegetés után szorul, összekarcolódik stb.
 • Egy lift meghibásodása attól is függ, hogy mekkora terhelésnek van kitéve és milyen gyakran használják az adott liftet.
 • Természetesen a liftek folyamatos karbantartást igényelnek, és az adott alkatrészeket bizonyos időközönként mindenféleképpen ki kell cserélni!

Amennyiben lift karbantartásra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

 

A felvonók karbantartása

A felvonók karbantartása

A lift és a felvonó már megszokottá vált eszközei az emeletekkel tarkított modern városi életnek, ám ahogyan az elektromos szerkezetek többségének, úgy a felvonóknak, teherlifteknek és személylifteknek is szükségük van a rendszeres és gondos karbantartásra.

A karbantartással megelőzhetőek a meghibásodások, és velük együtt a balesetek is, sőt, hosszú távon a liftszerelés kellemetlenségeitől is megszabadít minket. A rendszeres ellenőrzés során kiszűrhetőek azok a problémák, amelyek a túlzott igénybevétel, az elöregedés vagy éppen a kopás következtében alakulnak ki, és liftleálláshoz vezethetnek, vagy balesetveszélyes működést produkálhatnak.

Nem csupán baleset megelőzésre alkalmas a liftkarbantartás: elősegíti az alkatrészek simább, akadálytalanabb és hangtalanabb működését is, tehát a felvonót igénybe vevő utasok számára is egy kellemesebb és biztonságosabb utazási élményt biztosít.

Ha biztonságos és megbízható liftkarbantartásra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Mit takar a felvonó elnevezés?

Mit takar a felvonó elnevezés?

A felvonó vagy hétköznapi nevén lift, egy emelőgép szerkezet, melyet emberek vagy tárgyak szállítására alkalmaznak épületek, hajók, bányák vagy más rendszerek emeletei, szintjei vagy fedélzetei között.

A felvonókat többségben elektromotorral hajtják, mely energiáját ellensúlyokkal kombinált kötélrendszer vagy hidrosztatikus hajtás intermediálja a felvonó felé. Az építészeti rendszabályozás bizonyos emeletmagasság felett előírja a felvonók beépítését. Alkalmazási területéből adódóan a lifteknek szigorú előírásoknak kell megfelelniük, és kizárólag részletes felülvizsgálatot követően állíthatóak használatba.

Cégünk sok éves tapasztalattal a háta mögött áll a felvonók tervezése- és gyártása élén, szolgáltatásaink közé tartozik ezen felül a liftek szakszerű szerelése és karbantartása is.

Válassza Ön is a megbízhatóságot és szakértelmet, forduljon hozzánk bizalommal felvonó üzemeltetéssel kapcsolatos kérdéseivel, speciális igényeivel, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

 

Megbízható liftek, felvonók

Megbízható liftek, felvonók

A liftek és felvonók manapság ugyanúgy hozzátartoznak a modern élet mindennapjaihoz, mint az autók vagy a különböző műszaki berendezések. Egy lift vagy egy felvonó esetében több elvárásnak is meg kell felelnie az adott modellnek ahhoz, hogy teljes bizonyossággal ki lehessen jelenteni: minőségi és megbízható termékről van szó.

Az általunk tervezett, gyártott és forgalmazott liftek, felvonók pontosan ilyenek. Eleget tesznek a biztonsági előírásoknak, a megépítésükhöz szükséges alkatrészeket ellenőrzött és ismert külföldi importőröktől szerezzük be, akikkel évek óta jó üzleti kapcsolatokat ápolunk.

Az általunk üzembe helyezett felvonók és liftek rendszeres ellenőrzést és karbantartást élveznek szerte az országban, így azonnal értesülünk róla, ha valamelyik modell meghibásodik és haladéktalanul megkezdjük a szerkezet javítását.

Egy liftnek elsősorban megbízhatónak és biztonságosnak kell lennie. A mi liftjeink és felvonóink ilyenek. Keressen minket bizalommal, és győződjön meg róla saját maga is!

 

Bízza profikra a karbantartást!

Bízza profikra a karbantartást!

A liftkarbantartás kényes feladat, olyasmi, ami fokozott odafigyelést és tökéletes szakértelmet kíván, hiszen emberéletek múlhatnak rajta. Mi tudjuk ezt, és csapatunk minden esetben törekszik a hibátlan munkavégzésre – éppen ezért, ha liftkarbantartásról van szó, keressen minket!

A liftek olyan szerkezetek, melyek igen nagy igénybevételnek vannak kitéve. Mivel a mozgás során az alkatrészek megkophatnak és egyéb meghibásodások is felléphetnek, ezért rendkívül fontos, hogy megfelelő időközönként ellenőrizve legyenek. A karbantartás nem elhanyagolható, mivel az Ön érdeke is, hogy a lift zökkenőmentesen működhessen.

Munkatársaink számára a legmodernebb liftek karbantartásasem lehet akadályt, hiszen folyamatosan képzik magukat, hogy a lehető leghatékonyabban végezzék munkájukat.

Szeretné biztos kezekben tudni a liftkarbantartást? Biztonságra vágyik és arra, hogy ne legyenek gyakoriak a meghibásodások? Akkor ránk van szüksége! Kollegáink a rendelkezésére állnak – keressen minket bátran!

 

A liftezés biztonságos!

A liftezés biztonságos!

Sokszor hallunk olyan tévhitet, hogy a liftezés balesetveszélyes lehet, hiszen a felvonó leszakadhat, vagy könnyen beszorulhatnak az utasok. Szerencsére ez sok szempontból nem állja meg a helyét, hiszen a liftek számos biztonsági elemmel rendelkeznek.

A felvonó és az ellensúly is a liftakna oldalain található úgynevezett vezetősínek mellett haladnak. Ez meggátolja az esetleges kilengéseket és biztosítja a lift leállását vészhelyzet esetén.  A felvonók súlyát ezen kívül acélkötelek tartják, melyekből természetesen sokkal több van, mint amennyi valójában szükséges lenne a lift megtartásához. Az összes kötél elszakadására minimális az esély, azonban még ekkor sincs veszve minden! Beépített vészfékek és sebességhatárolók állítják meg a felvonót, mielőtt az akna aljára zuhanna, sőt, az akna alján és tetején egy automatikus fékrendszer is található. 

Ha Ön is a felvonó beépítése mellett döntött, bátran keressen minket elérhetőségeinken! Vállaljuk liftek gyártását, szerelését és üzemeltetését is!

 

Akadálymentesítés középületekben

Akadálymentesítés középületekben

Gyakran találkozunk olyan közintézményekkel, ahol nem fordítanak elegendő figyelmet a mozgássérültekre és nincs megfelelő eszköz, hogy ők is akadálymentesen tudjanak közlekedni. Pedig nekik is nagy szükségük van arra, hogy könnyedén el tudjanak jutni egyik helyről a másikra, még ha több emelet magasan van elintéznivalójuk, akkor is.

Erre egy nagyszerű találmány a mozgássérült lift, amely könnyen hozzáférhető kerekesszéket használók számára. Előnye, hogy nagyon könnyen használható és rendkívül praktikus megoldás. A mozgássérült lift lehetővé teszi, hogy azok is, akik nem tudják a lépcsőt használni, el tudjanak jutni a kívánt helyre. Így nem számít, milyen magas egy épület, bárki egyszerűen és akadálytalanul elintézheti a teendőit.

Amennyiben Ön is szeretné megkönnyíteni a mozgássérültek életét, bátran keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken és mi megtervezzük, beszereljük és karbantartjuk a mozgássérült liftet épületében! Szakmai kérdéseivel és igényeivel bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

 

 

A lift működésének hibái típusok szerint

A lift működésének hibái típusok szerint

A felvonók és liftek kifogástalan működése rendszeres időközönként megköveteli a karbantartást, szerelést és felújítást. Ahogyan telik az idő, az állandó használat is szerepet játszik abban, hogy a liftek kisebb-nagyobb hibajelenségeket produkálnak. A leggyakoribbak ezek közül az úgynevezett mechanikai hibák.

 • Gyakran előfordul, hogy kopnak az alkatrészek, nem fog a fék, rosszul záródik az ajtó, de kilazulhatnak alkatrészek, rossz lehet a beállítás vagy éppenséggel valamilyen törés akadályozza a lift működését.
 • Előfordulhatnak a felvonók működésében villamos hibák, ilyenkor jellemzően zárlat, átütés alakul ki, ha nagy a villamos vagy termikus igénybevétel a lift használata közben.
 • Az idő és a körülmények is okozhatnak elváltozásokat, melyek a környezeti hatások kategóriába sorolhatóak, ilyen a korrózió, a szennyeződések vagy a hőcserélési hibák.
 • Végül a hibás kezelés is oda vezethet, hogy a felvonóhoz szerelőt kell hívni.

Ha karbantartásra, javításra van szükség, hívjon minket bátran, és bízza profikra a liftek, felvonók szerelését!

 

Felvonók a modern igényekhez mérten

Felvonók a modern igényekhez mérten

Felvonót a mai történelmi ismeretek alapján, már időszámításunk előtt is alkalmaztak, de a mai liftek őseit a 17. századra vezethetjük vissza. Ezeket a palotákban kialakított szerkezeteket még kötéldobokkal és csigákkal működtették. A ma is használatos liftek első generációja 1852-ben épült meg, mely már képes volt lefékezni a felvonót, ha a kötél valamilyen úton elszakadt.

A napjainkban alkalmazott liftek elektromos vagy hidraulikus meghajtásúak, és jóval biztonságosabbak, mint elődeik voltak. A technika fejlődésének köszönhetően egyre modernebbek és esztétikai megjelenésük is rengeteget fejlődött az évszázadok során. Míg régen sokkal inkább a funkcionalitásuk volt a kulcsszerepben, addig napjainkban már a design is legalább annyira fontossá vált egy felvonó esetében.

Elegáns környezetben ritkán találkozhatunk hanyag kinézetű felvonóval, sokkal inkább kifinomultságot sugárzó szerkezetekkel. Persze léteznek egyszerűbb, és látványos elemekre épülő verziók is.

Ha Önnek is felvonó gyártásra vagy karbantartásra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, és tervezzük meg közösen a tökéletes kivitelt!

 

Egy kis lift történelem, avagy a tológombos és relés lift

Egy kis lift történelem, avagy a tológombos és relés liftA liftek fejlődésének is megvan a maga története. Érdekességnek tűnhet, de a múlt század elején még korántsem voltak olyan egyszerűen működtethetőek a liftek mint manapság, amikor a high-tech szinte mindenhol körülvesz minket.

A legelső felvonó az úgynevezett tológombos lift volt. Érdekessége ennek a típusnak, hogy ezt még nem lehetett hívni, és csak belülről, a fülkéből lehetett vezérelni. Amikor benyomták a kívánt emelet gombját, akkor alift elindult, majd mikor odaért az emeletre, az aknában lévő "kilökő" kilökte a gombot és leállt a hajtás. Miután felértek, a liftet vissza kellett küldeni a földszintre, hogy más is tudja használni.

A fejlődés következő szintje a relés lift volt. Ez a típus szinte már ugyanazt tudja, mint a ma használt modern liftek, tehát hívható, megjegyzi az emeleteket és felfelé, illetve lefelé is gyűjti az embereket.

Manapság a legmodernebb számítógépes technikával működőliftek a leginkább használatosak, főleg biztonságos kialakításuknak, valamint az intelligens vezérlésnek köszönhető számos más funkció miatt népszerűek.

Ha liftek gyártására, felvonók üzemeltetésére keres megbízható partnert, válassza cégünk szolgáltatásait, és bátran lépjen velünk kapcsolatba!

 

Praktikus megoldás a mozgáskorlátozott személyek számára!

mozgássérült liftGyakori probléma bizonyos köz- és hivatali épületek esetében, hogy a lakóhelyeket ne is említsük, az akadálymentesítés és a gondtalan közlekedés kialakításának hiánya. Az egyik ilyen szegmens a mozgássérült lift, mely a tolószékes emberek mindennapi életét könnyíti meg. A mozgássérült lift kialakítása egy viszonylag egyszerűnek tűnő konstrukción alapul.

A mozgássérült lift alapja egy olyan felvonó szerkezet, melyre kerekesszékkel is könnyedén elhelyezkedhet a mozgáskorlátozott személy. Emellett van egy sín, melyen a felvonó szerkezet fut, így kikerülve a lépcsőket, és megkönnyítve a mozgást!

A mozgássérült liftek működési elve sokban hasonlít a felvonókéhoz, hiszen mindkét szerkezetnek a személyszállítás a feladata. A mozgássérültek számára tervezett szerkezet közvetlenül lépcsők mellé alakítható ki, nem csak bel-, de kültéren is alkalmazható megoldást kínál.

Ha Ön is szeretné épületét akadálymentesíteni, és mozgássérült lifttel felszerelni, forduljon hozzánk bizalommal! Gyártással és liftszereléssel kapcsolatban készséggel állunk rendelkezésére!

 

Könnyítse meg Ön is dolgozói közlekedését mozgólépcsővel!

mozgólépcsőIrodaépületében felújítást tervez? Gondolta volna, hogy egy mozgólépcső mennyi mindenben egyszerűsíti a dolgozók közlekedését? Ha nagy irodaházzal rendelkezik, ahol rendkívül sok a dolgozók száma, érdemes mozgólépcsővel megkönnyíteni a mindennapos közlekedést az irodán belül.

Sokszor teltek a liftek, pár emelet megtétele után meg rendesen kifárad az ember. Ezért érdemes elgondolkoznia a mozgólépcső nyújtotta előnyök kamatoztatásán. Egy esetleges ebédszünet például hatalmas hullámot indít a dolgozók körében, mindenki egyszerre indul, így hatalmas tolongások lehetnek a liftek elött. Ha Ön is beruház a mozgólépcső adta praktikus közlekedésre az irodaházon belül, nem fog csalódni, és dolgozói is elégedettek lesznek, hogy nem kell több emeletet sétálniuk, vagy perceken keresztül a liftre várniuk.

Mozgólépcső kivitelezéssel kapcsolatban keressen minket bizalommal, garantált, hogy alkalmazottai maximálisan meg lesznek elégedve a mozgólépcső adta kényelemmel és előnyökkel!

 

A legmodernebb lift társasházba is!

lift karbantartásManapság már gyakran felmerülő elvárás, hogy egy társasházban lift is legyen, hiszen ez jelentősen megkönnyíti az idősek, mozgásukban korlátozott személyek közlekedését, és a babakocsival, bevásárlószatyorral is egyszerűbb a mozgás.

Egy társasház esetében praktikus olyan liftet gyártani, amely képes eleget tenni az egész lakóközösség elvárásainak. Éppen ezért a felvonó tervezését és gyártását olyan cégre érdemes bízni, akik sok éves tapasztalattal és megfelelő referenciával rendelkeznek.

Cégünk olyan lifteket gyárt, amelyek megfelelnek a legkorszerűbb elvárásoknak és biztonsági követelményeknek, hiszen célunk, hogy az ügyfeleink részéről érkező igényeknek tökéletesen eleget tudjunk tenni. Mindemellett nem csak a minőségre ügyelünk, hanem az esztétikai elvárásokra is nagy figyelmet fordítunk.

Társasház építése, felújítása esetén is bátran keressen fel minket, kérje szakmai segítségünket felvonó gyártásban és üzemeltetésben! Bennünk hosszú távú partnerre lel, hiszen lift karbantartásban is állunk rendelkezésére!

 

 

 

A teherlift praktikussága szállodákban

A teherlift praktikussága szállodákban

Cégünk vállalja teherliftek gyártását, szervizelését szálláshelyek részére is. Ez főleg nagyobb kapacitású, illetve magasabb besorolású szállodák esetében praktikus, ahol mindennél fontosabb a vendég maximális kényelme.

A teherlift szükséges a vendégek és a személyzet szempontjából is.  A vendégeknek és a személyzetnek is kellemetlen tud lenni, ha nyilvánvalóan egymásra várnak, mert például a takarító kocsi miatt nem férnek be egyszerre a liftbe. Ezek a szituációk könnyen elkerülhetők, ha van egy üzemelő teherlift az épületben, amit a személyzet használhat, és nem keresztezik egymás útját a vendégekkel. Ezzel természetesen nem csak kellemesebbé, hanem gyorsabbá és hatékonyabbá is válik a munka. Teherlifttel könnyebben megoldhatók az esetleges bútoráthelyezési, illetve szükség esetén a felújítási problémák is.

Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, ha szeretne szállodájában teherliftet kialakíttatni! Cégünk vállalja az egész munkát a tervezéstől a kivitelezésen át a szervizelésig!

 

Hol érdemes liftet üzemeltetni?

Hol érdemes liftet üzemeltetni?A különféle liftek az élet számos területén segítenek minket, hogy könnyebb legyen a dolgunk – akár személyliftről, akárteherliftről van szó, ezek a szerkezetek rengeteg fáradtságtól megkímélik az embert. De hol érdemes beruházni lift üzemeltetésre?

A válasz egyszerű: szinte bárhol, ahol több emelet található!

 • Sajnos még manapság sincs minden épületben lift, pedig a kevesebb emelettel rendelkező társasházak esetében is hasznos lehet, hiszen attól, hogy csak három emelet van, a lakók között még lehet idős, beteg, vagy éppen kisgyerekes ember.
 • Ezen felül az olyan nagyobb családi házakban is jó elgondolkodni a lehetőségen, ahol fontos az akadálymentesítés.
 •  Irodaépületek, üzletek, közintézmények esetében úgyszintén kár kihagyni a liftek beszerelését, hiszen ezeken a helyeken sok ember fordul meg, akiknek más-más az igénye mozgás kapcsán.

Szeretné Ön is megragadni a lehetőséget, és liftet szereltetni az épületbe? Akkor forduljon hozzánk bizalommal, hiszen profi szakembereink gyors, szakszerű munkát végeznek!

 

Mit tegyünk, ha szorult helyzetbe kerülünk?

Sokunk félelme, hogy bent ragadunk egy liftben két emelet között, főleg a klausztrofób embereknél jelentkezhet ez. Ilyen esetben nem szabad pánikba esni, a nyugalom megőrzése létfontosságú, hogy tiszta fejjel tudjunk cselekedni minden szituációban. Klausztrofóbiával küzdőknél, a nyugalom megőrzése kiemelt fontosságú, hogy az estleges rohamokat az egyedül töltött percekben elkerüljék.

Minden általunk üzemeltetett felvonó rendelkezik segélyhívó gombbal, aminek használata esetén egy ügyeletes kolléga fogadja hívásukat és gyors adatfelvételt követően a legközelebbi lift karbantartót értesíti, hogy intézkedjen a hibaelhárításról.

Amíg segítségünkre nem sietnek, őrizzük meg nyugalmunkat, és semmi képpen se próbálkozzunk feszegetéssel, ugrálással, további gombok nyomogatásával vagy a panel nem rendeltetésszerű használatával!

Ezeknek az előfordulási esélye csekély, de megfelelő lift karbantartással is csökkenthető a felmerülő vészhelyzetek száma! Bízza ránk a lift karbantartást, hogy felvonói mindig kifogástalan állapotban lehessenek!

 

 

A mozgássérült liftről

A mozgássérült liftrőlAz akadálymentesített közlekedés kiépítettsége még mindig nem kielégítő hazánkban, sőt elmarad az ideálistól. A megfelelő kapaszkodók, rámpák és mozgássérült liftek segítségével pedig mindenki gond nélkül képes közlekedni ott is, ahol egyébként nehézkes vagy lehetetlen lenne.

A mozgássérült liftek megfelelő kialakítása kulcsfontosságú ennek a célnak az eléréséhez. A minden igényt kielégítő mozgássérült lifteknek meg kell felelniük bizonyos kritériumoknak ahhoz, hogy tökéletesen elláthassák a funkciójukat.

Az első elvárás a liftek kielégítő mérete. Ez vonatkozik a lift alapterületére és az ajtónyílás szélességére is. A mozgássérült lift alapterülete minimum 1100x1400 mm kell legyen, az ajtónyílás pedig 900 mm méretű. Itt azonban még nincsen vége a színvonalas mozgássérült lift felé támasztott elvárásoknak. Az ilyen liftek automata működését úgy kell beprogramozni, hogy megfelelő ideig legyenek nyitva a balesetmentes használathoz. Fontos a szintkülönbség is, maximum 2 cm eltérés az ideális a lift és a padlózat között. Végül a nyomógombok elhelyezésére is ügyelni kell, ne legyenek se túl magasan, se túl alacsonyan egy kerekes székkel közlekedő számára.

Ha mozgássérült liftre van szüksége, cégünknél keresve sem találhatna jobbat!

 

A személyliftről bővebben

A személyliftről bővebbenA személyliftek tervezésénél az elsődleges célt kell figyelembe venni, vagyis a személyszállítást. Egy épületben, ami több szintes, a személylift képes meggyorsítani a forgalmat, biztonságos, kényelmes módon szállítani az utasokat.

A személyliftek több típusa ismert, így az lehet betegszállításra kialakított személylift, vagy akadálymentesített személylift is. A hajtás szempontjából lehet hidraulikus, vagy köteles hajtású. A hidraulikus üzemű személyfelvonókat hidraulikus munkahenger működteti. Jellemzőjük, hogy csak felfelé működik a hidraulika, csak ilyenkor fogyasztanak energiát, lefelé már a gravitáció erejére bízzák magukat. Általában 3-4 emelet magasságig költséghatékony a beszerelésük és az üzemeltetésük.

A köteles hajtás egy tárcsa és egy kötélrendszer segítségével mozgatja a liftet. Itt is van lehetőség energia megtakarításra, mert a lift tömege ellensúllyal van kiegyenlítve. Ezeket a lifteket már több emelet magasságig is használhatjuk és a gyorsaság sem jelent akadályt nekik!

Keressen minket bizalommal személylift tervezéssel és gyártással kapcsolatban!

 

Fontos tudnivalók a felvonók üzemeltetésével kapcsolatban

Fontos tudnivalók a felvonók üzemeltetésével kapcsolatban A felvonók üzemeltetése rendkívül felelősségteljes feladat, amit nem lehet akárkire bízni, ezt pedig különböző jogszabályok is megerősítik, így egy bekövetkező baleset vagy meghibásodás esetében nem kell felelősöket keresni, ugyanis ez adott az ide vonatkozó rendelet szerint.

A felvonók üzemeltetésével kapcsolatos jogszabályt a korábbi évek negatív tapasztalatai készítették elő, ugyanis számos baleset esetében konfliktushelyzetet teremtett a valódi felelősök megállapítása, ezért 2015-ben a felvonók üzemeltetésével kapcsolatos jogszabály teljes mértékben a lift üzemeltetőjére vagy tulajdonosára hárítja a felelősséget, így neki kell gondoskodnia a rendszeres ellenőrzésről és karbantartásról.

Az ide vonatkozó jogszabály nemcsak a felelősöket nevezi meg, hanem afelvonók üzemeltetéséhez szorosan kapcsolódó ellenőrzések rendszerességét is, miszerint 10 évnél frissebben épített liftet kéthavonta kell ellenőrizni, biztonságtechnikai vizsgálat pedig 20 évnél idősebb berendezések esetében szükséges.

Ha további információkra lenne szüksége a felvonók üzemeltetésével kapcsolatban, keressen minket bizalommal!

 

Bízza ránk a havi felvonó karbantartást is!

Bízza ránk a havi felvonó karbantartást is!Minden esetben igaz, hogy nem elég csak elkészíteni valamit, utána törődni kell annak karbantartásával is, így van ez a felvonókkal is. Nem elég, ha csak beszereltetünk egy liftet, gondoskodni kell a rendszeres ellenőrzéséről, illetve, ha szükséges, a javításáról.

Cégünk vállal havi felvonó karbantartást is, ami egy ideális rendszeresség az ellenőrzésre. A felvonó vizsgálatával fényt deríthetünk a már kialakulóban lévő, hamarosan jelentkező hibákra, amelyek időbeni megelőzésével sok bosszúságtól kímélheti meg magát és a liftet használókat is. Sajnos, amikor a hiba már előjött, általában sokkal nagyobb összegbe kerül a javítása, és természetesen több időt is vesz igénybe. A havi felvonó karbantartással nem kell váratlan meghibásodásoktól tartani, a lift mindig üzembiztos és biztonságos lesz.

Bízza ránk a felvonó havi karbantartását, spórolja meg a javítási költségeket! Bővebb tájékoztatásért vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink bármelyikén!

 

A liftkarbantartás fontosságáról

A liftek megadják nekünk az emeletek közötti közlekedés kényelmes, gyors és biztonságos módját. Ez természetesen csak akkor tud érvényben maradni, ha a kötelező liftkarbantartást sem hanyagolják el. A liftek, felvonók rendszeresen végzett karbantartását törvény írja elő.

Az előírt karbantartás során kötelező ellenőrzéseket, vizsgálatokat kell elvégezni, figyelmet fordítani a liftek, felvonók minden alkatrészére, hogy a lehetséges hibákat kiszűrhessék. Érdemes a dokumentumokat is átnézni, a lifttel kapcsolatos iratok is segíthetnek az ellenőrzésnél.

A liftek karbantartásával vagy szükség szerinti felújításával még időben megelőzhetőek a komolyabb problémák, kötélcsere, vezérléscsere, érintésvédelem is sorra kerülhet. Az időben elvégzett javítások gondoskodnak arról, hogy a liftek és felvonók kiválóan működjenek, kifogástalanul lássák el a feladatukat, és arról is, hogy az élettartamuk ne rövidüljön le feleslegesen.

Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérje liftkarbantartással kapcsolatos szolgáltatásunkat!

Egyedi méretű, és terhelési igényű liftek

Egyedi méretű, és terhelési igényű liftekA liftek azért vannak használatban, hogy ki lehessen váltani velük a lépcsőzést és megkönnyítsék az emeletek között a kényelmes, gyors közlekedést. Ám előfordul, hogy egy lift feladata sokrétűbb annál, mint, hogy egyszerű személyfelvonó legyen belőle. Használhatják az emeletek közötti szállításra is, ilyen esetben szükség lehet az átlagostól eltérő felvonók gyártására.

Amennyiben Önnek ilyen egyedi méretű és terhelési igényű liftre van szüksége, ne habozzon felkeresni minket! Segítünk, hogy az ilyen egyedi felvonók beszerzése ne okozzon gondot, megtervezzük és legyártjuk a kért paraméterek, adatok alapján.

Forduljon hozzánk bizalommal, és rendelje meg egyedi méretű és terhelési igényű liftjeit egy szakmailag kiválóan teljesítő és rutinos csapattól! Rövid határidőkkel, minőségi alapanyagokkal és precíz munkavégzéssel biztosítjuk, hogy minden ügyfelünk elégedett lehessen a megrendelt, egyedi liftekkel!

A felvonó gyártás részleteivel kapcsolatban keressen minket bizalommal honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén!

 

Érdekesség: Páternoszter, avagy a körforgó lift

Érdekesség: Páternoszter, avagy a körforgó lift A felvonó gyártás tekintetében ma már igen korszerű megoldásokra van igény, ám sokáig voltak használatban a körforgó liftek is.

A körforgó lift, vagyis páternoszter, egy olyan felvonó, amely sorba egymás után kötött, általában kétszemélyes nyitott kabinokból áll, és folyamatosan lefelé, illetve felfelé halad. A szerkezet nem áll meg beszálláskor sem, az utasok mozgás közben szállhatnak be. Az ima közben morzsolt, körbejáró rózsafüzérhez szokták hasonlítani. Népszerűségét főként annak köszönhette, hogy nagyobb kapacitású, mintha egy 6 személyes kabin járna fel-le.

A páternoszter igazán népszerű a 20. század első felében volt, napjainkban a számuk folyamatosan csökken, mert a ki- és beszállásnál valamivel gyakoribb volt a baleset. Hozzá kell tenni azonban, hogy a páternoszter, ha valamiben megakad, akkor azonnal meg is áll, illetve kívül és belül is van vészmegállító gomb. Néhány működő körforgó liftet még azért lehet találni Magyarországon is, például a szegedi Megyeházán, a Miskolci Egyetemen és a kecskeméti megyei kórházban is. Páternosztert találhatunk Budapesten is, például a Dél-Pesti Kórházban, a BKV székházában, a Magyar Államkincstárban és az MTV székházban, érdemes kipróbálni őket.

Keresse bizalommal cégünket felvonó gyártásával kapcsolatban!

 

Amit a lift és felvonó modernizációról tudni érdemes

Amit a lift és felvonó modernizációról tudni érdemesManapság egyre több műszaki felújítással találkozhatnak az emberek, nem véletlenül, ugyanis a korral haladni kell, a technológia pedig egyre kedvezőbb megoldásokat kínál. Nincs ez másképp a liftekkel és a felvonókkal sem, a biztonsági tényezők megalapozásához érdemes a felújításuk mellett dönteni, miközben az egyre bővülő lehetőségeknek köszönhetően még praktikusabbá és komfortosabbá válik a használatuk.

A felvonók és liftek modernizálását elsősorban a már említett biztonságtechnikai szempontok miatt szükséges szorgalmazni. Az elöregedett rendszerek rendkívül balesetveszélyesek, a mindennapi használatot pedig gyakran nehezíti, hogy a kezelőfelület sem úgy üzemel, mint újkorában, ilyenkor kijelzőcserére is szükség van. Egy modern, felújított liftben vagy felvonóban az ember sokkal biztonságosabban érezheti magát, arról nem beszélve, hogy például egy irodaházban vagy bevásárlóközpontban a látogatóknak is jobban imponál, ha rendezett körülmények között közlekedhetnek az emeletek között.

Ha Ön is élne a felvonók és liftek modernizálásával, keressen fel bennünket elérhetőségeink valamelyikén!

 

Lift karbantartására vonatkozó előírások

A liftek és felvonók elterjedt személyszállító eszközök, amiket irodaházak, bevásárlóközpontok, társasházak és egyéb létesítmények emeletei közötti biztonságos és kényelmes közlekedésre használnak. A zavartalan működés előfeltétele a rendszeres ellenőrzés, valamint a meghatározott időközönkénti lift karbantartás.

A liftek karbantartására vonatkozó szabályok kimondják, hogy az ellenőrzést csakis megfelelő jogosultsággal rendelkező szakértővel lehet elvégeztetni. Az új és aktuálisan üzembe helyezett lifteket és természetesen a meglévőket is ugyanúgy ellenőrizni kell.

A 20 évnél idősebb liftek karbantartása kiterjed a fél évente tartott felülvizsgálatra és az évi egy fővizsgálatra is. Amennyiben a karbantartás és ellenőrzés során bebizonyosodik, hogy a lift balesetveszélyes, azt le kell állítani.

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat tervezéssel, gyártással, szereléssel és lift karbantartással kapcsolatban! Feltüntetett elérhetőségeinken várjuk megkeresését!

 

Liftszerelés rövid határidővel? Válasszon bennünket!


Liftszerelés rövid határidővel? Válasszon bennünket! A többemeletes társasházakban az egyszerű közlekedést a liftek biztosítják, ezért nem véletlen, hogy kisebb pánikhangulat alakul ki abban az esetben, amikor meghibásodnak. Sajnos a legtöbb szakemberre a leterheltségük miatt több napot is kell várni, ez pedig komoly problémákat okozhat a társasházakban élőknek, hiszen az időseknek, vagy a kisgyerekeseknek igazi kihívást jelent nap, mint nap több emeletet megmászni. Ha Ön olyan liftszerelési szolgáltatást keres, ami rövid határidővel biztosítja a helyreállítási munkálatokat, forduljon hozzánk bizalommal!


Mivel tisztában vagyunk a liftek szerepével, és azzal, hogy a használatuk sokak közlekedését befolyásolja, igyekszünk a lehető legrövidebb határidővel biztosítani a liftszerelést, így senkinek sem kell napokig a komoly fizikai megpróbáltatásokkal megküzdenie. A liftszerelés után a felvonó ismét zavartalanul használhatóvá válik, így a társasház lakói ismét élhetik zökkenőmentes mindennapjaikat.


Természetesen a társasházakon kívül bármilyen más épülettel kapcsolatban is rendelkezésre állunk a liftszerelés terén. Szolgáltatásunk igénybevételéhez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Beruházna egy lift üzemeltetésére? Mi segíthetünk!

Egy több emeletes társasháznak már a megtervezésénél érdemes azon gondolkodni, hogy egy lift üzemeltetése mennyi problémától és fáradtságtól szabadíthatja meg a lakókat.


A lift üzemeltetése manapság már alapvető dolognak számít, hiszen ahogy haladunk a korral, annál jobban igyekszünk az emberek kényelmét biztosítani, és ez így is van rendjén. Hiszen egy társasházban, még ha az kevesebb emelettel is rendelkezik, akadhatnak olyan lakók, akik bizonyos okokból kifolyólag nem, vagy csak nehézkesen tudják használni a lépcsőt, emellett egy egészséges fiatal számára is megterhelő lehet a mindennapi lépcsőzés. Cégünk azért jött létre, hogy az ilyen problémákat kiküszöbölje. Megfelelő szaktudással és több éves tapasztalattal igyekszünk eleget tenni ügyfeleink kéréseinek és igényeinek.


Ránk a lift üzemeltetésében és kivitelezésében is számíthat. Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén!

 

Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}

Mindig fordítson figyelmet a liftek karbantartására!

Mindig fordítson figyelmet a liftek karbantartására! Legyen szó több emeletes iroda-, vagy társasházról, a gyors közlekedést az emeletek között a liftek biztosítják. Ezek a szerkezetek ugyan rendkívül praktikusak, azonban, ha nem ellenőrzik az állapotukat, egyúttal veszélyessé is válhatnak. Ha ezzel Ön is tisztában van, és szeretne kiemelt figyelmet fordítani rá, bízza ránk a liftek karbantartását!

A liftek karbantartását szakképzett kollégáink végzik, így a liftek szolgáltatásunkkal nemcsak biztonságosan használhatóvá válnak, hanem megelőzhetőek a komolyabb meghibásodások is. A karbantartások alkalmával szakembereink rálelhetnek bizonyos hibaforrásokra, amelyeket kezdeti állapotukban sokkal költséghatékonyabban lehet orvosolni, vagyis szolgáltatásunkkal még pénzt is spórolhat.

Ne feledje, a liftek karbantartása rendkívül fontos! Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, vagy kérdései lennének a karbantartás menetével kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal megadott elérhetőségeinken!