Facebook
Telefon:(+36) 1-334-4512
E-mail: interlift@interlift.hu

Termékeink

VÁLOGASSON LIFTJEINK KÖZÜL!

A liftjeink az Ön tetszését is elnyerik!A felvonó javítás nem várhat? Segítünk!

liftekA liftek praktikus berendezései a több emeletes épületeknek, hiszen fáradtság nélkül lehet velük közlekedni vagy akár szállítani is. Egy új felvonó megrendelése is változatos szempontok alapján történik, hiszen fontos, hogy teljes mértékben illeszkedjen a liftet használók igényeihez és a közvetlen környezetéhez is igazodjon.

A liftek kiválasztásának egyik fő szempontja az, hogy mekkora hely áll rendelkezésre a felvonó működtetéséhez. Az épület jellegétől és a felvonó használatának céljától függően lehet néhány személyes vagy akkora méretű is, amiben bútorok, egyéb tárgyak is elférnek.

A lift modern változatai kapaszkodóval, tükörrel, stílusos belsővel készülnek, nem utolsó sorban pedig úgy tervezik őket, hogy hatékonyan és biztonságosan működjenek. A  minőségi felvonókat a termékeink között megtalálja, méghozzá nagy választékban. Stílusban, méretben és típus tekintetében is többféle lift között válogathatnak azok, akik új felvonót szeretnének beszerezni.

A kiválasztott és megvásárolt lifteket természetesen a helyszínre szállítjuk, ahol beszereljük és működésre kész állapotban adjuk át. Tájékozódjon a részletekről elérhetőségeinken!

A FELVONÓ JAVÍTÁS NEM VÁRHAT? SEGÍTÜNK!

felvonókA felvonók meghibásodásának számos oka lehet. Ezeknek a szerkezeteknek a motor jelenti a működésük lényegét. Ha a felvonómotor valamilyen oknál fogva már nem képes ellátni a feladatát, akkor szerelésre van szükség. A felvonók szerelésében megfelelően jártasak vagyunk ahhoz, hogy  a problémát beazonosítsuk és kijavítsuk rövid időn belül.

A javításhoz sokszor nem elég a tudás, a szerszámos láda és a tapasztalat. A tönkrement alkatrészeken már csak a csere segít. A cégünk felvonókhoz való motorokat is értékesít, ennek köszönhetően, ha a javítás alatt álló motor helyére újat kell szerelni, azonnal tudjuk pótolni a régit.

Amennyiben minket hív az elromlott felvonó szereléséhez, illetve karbantartásához, nyugodtan számolhat azzal, hogy még egy esetleges alkatrész csere esetén is határidőre elkészül a munka. Lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén és bízza ránk az elromlott felvonó szerelését! Rövid időn belül az emeletek közötti közlekedés újra kényelmes és gyors lesz!