Facebook
Telefon:(+36) 1-334-4512
E-mail: interlift@interlift.hu

Termékeink

VÁLOGASSON LIFTJEINK KÖZÜL!

A teherliftekhez is értünk!

teherliftekA liftek kevésbé dekoratív típusa a teherlift. Ez a lift nem arra való, hogy színes, tükrös, zenélő szállítóeszköze legyen az embereknek, hanem komoly feladata van. A teherlifteket arra tervezték, hogy csomagot, rakományt, árut szállítsanak velük lefelé vagy éppen felfelé. Ennek megfelelően a teherlift nemcsak erős, bírja a terhelést, hanem nagyobb térrel is rendelkezik a személyliftekhez képest.

Az ilyen típusú liftben el kell férnie a szállítandó csomagoknak, valamint az őket kísérő kollégáknak is, ha úgy adódik. Ez a lift is épületen belül található és ugyancsak a szintek közötti közlekedésre szolgál, de teherárut szállítanak vele. Így az áru mozgatása nagyon gyorsan, egyszerűen és biztonságosan megoldható. A teherlifteknek általában mindkét oldalon van ajtaja a könnyebb használhatóság érdekében.

Ha teherlifttel van dolga, érdemes ránk gondolnia! Hívjon minket bizalommal liftekkel kapcsolatos szereléshez, karbantartáshoz vagy üzemeltetéshez is! A megadott elérhetőségeink egyikén kérjen árajánlatot!

Személyliftekre van szüksége? Az új lifteket is beszerezheti tőlünk!

személyliftEgy liftet nemcsak megjavíttatni lehet, hanem meg is vásárolható. Egy új lift sokszor jobb megoldás, mint a régi toldozgatása és foltozgatása. Ez első sorban biztonság kérdése, így mindig ügyelni kell arra, hogy mikor jön el az új lift megvásárlásának az ideje.

 

Honnan lehet egy vagy több személyliftet beszerezni? Ne gondoljon semmi bonyolultra, mert mi többféle személyliftet is tudunk ajánlani! Tekintse meg az általunk forgalmazott lifteket és válogasson a honlapunkon elérhető személyliftek közül!

A személyliftjeink kínálatából egyértelműen látszik, hogy a külsőnek is figyelmet szentelünk. Egy lift ugyanúgy az épület része, mint a lépcső vagy a folyosók, egyszerre van funkciója és dekorálja is a teret. Lehet színes, modern, elegáns vagy klasszikus is a lift belseje és kialakítása. Önnek melyik illik az elképzeléseihez?

Forduljon hozzánk bizalommal abban az esetben is, ha teljesen új személyliftet szeretne beszereltetni! A részletekkel kapcsolatban többet megtudhat a honlapunkon feltüntetett elérhetőségek egyikén!

A liftjeink az Ön tetszését is elnyerik!A felvonó javítás nem várhat? Segítünk!

liftekA liftek praktikus berendezései a több emeletes épületeknek, hiszen fáradtság nélkül lehet velük közlekedni vagy akár szállítani is. Egy új felvonó megrendelése is változatos szempontok alapján történik, hiszen fontos, hogy teljes mértékben illeszkedjen a liftet használók igényeihez és a közvetlen környezetéhez is igazodjon.

A liftek kiválasztásának egyik fő szempontja az, hogy mekkora hely áll rendelkezésre a felvonó működtetéséhez. Az épület jellegétől és a felvonó használatának céljától függően lehet néhány személyes vagy akkora méretű is, amiben bútorok, egyéb tárgyak is elférnek.

A lift modern változatai kapaszkodóval, tükörrel, stílusos belsővel készülnek, nem utolsó sorban pedig úgy tervezik őket, hogy hatékonyan és biztonságosan működjenek. A  minőségi felvonókat a termékeink között megtalálja, méghozzá nagy választékban. Stílusban, méretben és típus tekintetében is többféle lift között válogathatnak azok, akik új felvonót szeretnének beszerezni.

A kiválasztott és megvásárolt lifteket természetesen a helyszínre szállítjuk, ahol beszereljük és működésre kész állapotban adjuk át. Tájékozódjon a részletekről elérhetőségeinken!

A FELVONÓ JAVÍTÁS NEM VÁRHAT? SEGÍTÜNK!

felvonókA felvonók meghibásodásának számos oka lehet. Ezeknek a szerkezeteknek a motor jelenti a működésük lényegét. Ha a felvonómotor valamilyen oknál fogva már nem képes ellátni a feladatát, akkor szerelésre van szükség. A felvonók szerelésében megfelelően jártasak vagyunk ahhoz, hogy  a problémát beazonosítsuk és kijavítsuk rövid időn belül.

A javításhoz sokszor nem elég a tudás, a szerszámos láda és a tapasztalat. A tönkrement alkatrészeken már csak a csere segít. A cégünk felvonókhoz való motorokat is értékesít, ennek köszönhetően, ha a javítás alatt álló motor helyére újat kell szerelni, azonnal tudjuk pótolni a régit.

Amennyiben minket hív az elromlott felvonó szereléséhez, illetve karbantartásához, nyugodtan számolhat azzal, hogy még egy esetleges alkatrész csere esetén is határidőre elkészül a munka. Lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén és bízza ránk az elromlott felvonó szerelését! Rövid időn belül az emeletek közötti közlekedés újra kényelmes és gyors lesz!